Prisvindende kabinedesign

Komfortabel. Ergonomisk. Intelligent.

185
485

Forebyggelse af chokbelastning. Energieffektivitet.

Eksempler på to af Konecranes' talrige intelligente funktioner.

142
531

Reservedele til industrikraner.

OEM-producent af de fleste mærker i branchen.

192
330

Udstyr og service til petrokemisk industri

Konecranes løfter opgaverne i den petrokemiske industri

Koksgrave i olieindustrien er et farligt arbejdsmiljø. Fugt, ætsende og brandfarlige dampe, statisk elektrisk støv, koksstøv og vejrforhold er de vilkår kranføreren arbejder under. Koksen skal forarbejdes og transporteres ifølge tidsplanerne for at overholde kontraktkravene, og det kræver en høj produktivitet, og at kranen kører kontinuerligt. Nedetid tillades ikke. Konecranes leverer kraner og andre løfteløsninger til petrokemisk industri, der løser industriens særlige udfordringer.

Kokskraner: en central del af anlægget

Industrikraner til tunge løft skal altid tilpasses til de konkrete forhold. Alle kraner i produktionsområdet skal beskyttes mod korrosion på grund af varme, støv, fugt og høj belastning. Derfor tilbyder Konecranes en serie af kokskraner specialudviklet til formålet - at løfte koks.

Traverskranen har en mobil førerkabine, der giver kranføreren bedre udsyn og stor arbejdsbredde. SLG-portalkranen (single leg gantry) har en køreskinne på samme side som tragten. Det sparer udgiften til en skinnekonstruktion. Den bevægelige tragt bevirker, at kranen skal køre mindre og dermed arbejder mere effektivt. SLG-kranen kan udstyres med en udligger til brug ved smalle koksgrave.

Konecranes tilbyder også en serie af eksplosionssikre kraner i mindre størrelse til petrokemiske anlæg. EXN-kædetaljen er en god løsning til lette, generelle løfteopgaver. Vores jib-kraner til farlige omgivelser er ideelle som vedligeholdelses- eller hjælpekraner.

Med automatisk laststyring er kokskranen let og enkel at betjene. Avancerede funktioner som Grab Control, Sway Control og Auto Steering sikrer, at lasten styres og placeres præcist.

Serviceaftaler til petrokemisk industri holder udstyret kørende

Vi er stadig til rådighed efter levering af kranen. Vi tilbyder et langsigtet partnerskab, så jeres kraner altid kører sikkert og stabilt. Konecranes har ekspertisen og et internationalt mandskab, så reparationer og udskiftninger kan udføres så hurtigt som muligt.

Forebyggende vedligeholdelse sikrer, at jeres kraner sjældent skal repareres. Indbyggede diagnostikværktøjer giver både os og jer overblik over kranernes tilstand. Med vores TRUCONNECT® service får I fjernovervågning og rapportering. På baggrund af den viden kan vores servicepersonale sørge for, at jeres kraner kører driftsikkert og nedetid minimeres.

Jeres tilfredshed er vigtigst

Konecranes har fremstillet kraner til alle tænkelige formål i næsten 80 år. I kraft af vores store erfaring har vi en unik viden, der skaber fordele i jeres virksomhed.

Vi kan levere en produkt- og servicepakke, som er skræddersyet til jer og opfylder jeres forventninger til fuld tilfredshed.

Kontakt Konecranes for at høre mere om markedets bedste udstyr og service til petrokemisk industri.