Præcis forflytning af 200 ton.

Dry End og Parent Roll-kraner.

39
543

Fugtigt. Varmt. Ætsende. Ingen problemer.

Industrikraner til papirfabriker.

38
263

Frisk, ren og opdateret.

Autostore lagerindlægning og udtagning til jeres lager.

208
252

Udstyr og service til papirindustri

Konecranes leverer løfteudstyr til pulp & papirindustrien

Papirfremstilling er en lang og kompliceret proces. Træmasse omdannes til papirark, der skal tørres, rulles, skæres i ark og pakkes. Efter en periode på lageret sendes papirballerne til en papir- eller papfabrik, hvor vand og kemikalier tilsættes. Særligt genbrugsfibre skal gennem en omfattende forarbejdning, inden de bliver til nyt papir.

De færdige ark fra papirmaskinen rulles til store ruller. De store jumboruller omrulles og skæres til nye ruller til levering til kunderne. De færdige ruller skal opbevares klar til levering. Papirfabrikkerne kører i et højt produktionstempo, og produkterne skal afsendes til tiden for at overholde aftalerne med kunderne. Der er ikke råd til nedetid.

Konecranes leverer kraner til pulp- og papirindustrien og andet løfteudstyr, der løser papirindustriens specielle opgaver.

Vi dækker alle trin i processen

Uanset om opgaven er at løfte rå papirmasse over i behandlingskar eller tage de færdige ruller fra produktionslinjen. I takt med ordrestrømmen skal papirrullerne ind og ud af lager. Vi tilbyder kraner til alle opgaver, der er specialdesignet til papirfremstilling.

Som eksempel kan nævnes en særlig træhåndteringskran med grab af clamshell-typen til at køre træflis ind i proceslinjen. Våd-ende-kraner varetager vedligeholdelse og er backup for tør-ende-kranen. En tør-ende-kran løfter de færdige ruller fra oprulning til lager, overflytning eller videre forarbejdning. I det midlertidige lager kan vores fuldautomatiske Vacuum Lifter forhindre deformering og øge effektiviteten, samtidig med at omkostningerne reduceres.

Konecranes leverer også mere generelle kraner, der kan anvendes på papirfabrikker. CXT-wiretaljen er velegnet til generelle løfteopgaver. Vores jib-kraner er ideelle som værksteds- eller hjælpekraner. Når papiret er færdigfremstillet, kan vores SMARTON® kran levere papiret præcist til arkskærings- og korrugeringsmaskiner.

Vores unikke Smart Solutions gør det let og enkelt at betjene kranen. Avancerede funktioner som Sway Control og Target Positioning sikrer, at lasten styres og placeres præcist.

Sikre og driftstabile løsninger til pulp- og papirindustrien

Vi er stadig til rådighed efter levering af kranen. Vi til byder et langsigtet partnerskab, så jeres udstyr altid kører sikkert og stabilt. Konecranes har ekspertisen og et internationalt mandskab, så reparationer og udskiftninger kan udføres så hurtigt som muligt.

Forebyggende vedligeholdelse sikrer, at jeres kraner sjældent skal repareres. Vores unikke TRUCONNECT® fjernovervågning og rapportering ved, hvordan kranen bruges og kan forudsige kranens tilstand. På baggrund af den viden kan vores servicepersonale sørge for, at jeres kraner vedligeholdes rettidigt, så nedetid minimeres.

Jeres tilfredshed er vigtigst

Konecranes har fremstillet kraner til pulp- og papirindustri i næsten 80 år. I kraft vores store erfaring har vi en ekspertviden, der skaber fordele i jeres virksomhed.

Vi kan levere en produkt- og servicepakke, som er skræddersyet til jer og opfylder jeres forventninger til fuld tilfredshed.

Kontakt Konecranes for at høre mere om markedets bedste udstyr og service til pulp- og papirindustrien.