Kraner til turbinehaller

Patenteret, fejlsikker teknologi

38
298

Kranservice til energisektoren

Branchens største serviceteam

276
202

Løftekraner til generelle formål

Løfteudstyr til alle formål

93
919

Førende i branchen inden for forskning og udvikling.

Færre operatørfejl med intelligente funktioner.

192
424

Kraftværker

 

Løsninger til kraftværker

Konecranes leverer materialehåndteringsløsninger til alle typer kraftværker. Vi kender behovene både i traditionelle kulværker, moderne kombinationskraftværker og vindmølleparker. I opnår længere oppetid og større effektivitet og producerer mere kraft under sikre forhold med maskineri fra Konecranes.

Konecranes leverer kraner og andre løfteløsninger til kraftværker, der klarer de branchespecifikke opgaver.

Specialdesignede kraner til kraftværker

Vi producerer en række skræddersyede kraner , der tilpasses til jeres konkrete anvendelser. Det kunne være en kulkran med en grab af clamshell-typen. En portalkran kan anvendes til at løfte portene på den hydroelektriske dæmning.

Vores elektriske XN-kædetalje er specialdesignet til vindturbiner. Det er en kompakt letvægtstajle med en høj hejsehastighed, og den er dermed ideel til de særlige forhold inde i turbinens maskinhus.

Til andre opgaver i anlægget tilbyder vi vores standardkraner. Vores kraner til turbinehalller sikrer en præcis installation og justering af turbiner, generatorer og hjælpeudstyr. En SMARTON® kran kan benyttes til vedligeholdelse, og en CXT®-kran eller tilsvarende kan anvendes i værkstederne. Jib-kraner og enkeltskinnekraner er ideelle til mindre løfteopgaver.

Vores avancerede Smart Solutions sikrer, at kranen er meget betjeningsvenlig. Avancerede funktioner som Sway Control, Adjustable Working Limits og Target Positioning sikrer, at lasten altid placeres præcist. Sikre og præcise kraner.

I partnerskab løser vi jeres behov

Vi er til rådighed - også efter kranen er leveret. Vi til byder et langsigtet partnerskab, så jeres kraner altid kører sikkert og stabilt. Konecranes har ekspertisen og et internationalt mandskab, så reparationer og udskiftninger kan udføres hurtigt og effektivt - hver gang.

Forebyggende vedligeholdelse sikrer, at jeres kraner sjældent skal repareres. Ved hjælp af vores unikke TRUCONNECT® fjernovervågnings- og rapporteringsservice kender vi altid kranens tilstand. På baggrund af den viden kan vores servicepersonale sikre, at kranerne vedligeholdes på det rigtige tidspunkt. Kranen er klar, når I har brug for den.

Vi har leveret over 1.000 kraner til kraftværker globalt, og det er vores bevis for, at vi er en partner i løft, I kan stole på. Både vores tilpassede og standardkraner arbejder effektivt og har en lang levetid. I opnår øget sikkerhed og lavere levetidsomkostninger på kranen.

Vi kender krafværkernes specifikke krav, og vil tilbyder produkt- og servicepakker, der løser opgaverne til jeres fulde tilfredshed.

Kontakt Konecranes og hør nærmere om markedets bedste udstyr og service til kraftværker.