Vi er glade for kraner. Også dem, andre har bygget.

Vi servicerer alle mærker og modeller.

103
555

Førende i branchen inden for forskning og udvikling

Færre operatørfejl med intelligente funktioner.

85
319

Alsidig. Hårdfør. Intelligent.

CXT-wiretalje.

264
659

Generelt produktionsudstyr og service

 

Konecranes løser opgaverne i generelle produktionsvirksomheder

Fabrikker har typisk mange løfteopgaver. Produktionsprocessen skal køre stabilt, og det kræver, at råvarer og halvfærdige produkter bevæger sig som planlagt gennem produktionslinjen. De færdige produkter skal afsendes rettidigt - forsinkelser er ikke tilladt. Hurtigt, sikkert og pålideligt udstyr er en vigtig parameter. Konecranes leverer kraner og andre løfteløsninger, der løser de konkrete opgaver til produktionsvirksomheder.

Effektive løfteløsninger til krævende løfteopgaver

I fremstiller måske avancerede elektronikkomponenter. Måske arbejder I med plastik. Eller måske fremstiller I rør, værktøjer eller andre produkter af metal? Måske arbejder I med fødevareforarbejdning. Uanset hvad I producerer, så kan vi tilbyde den rette løfteløsning til jeres behov.

For eksempel kan en CXT® wiretaljekran løse alle de middeltunge løfteopgaver, og de kompakte CXT-kraner løser de lette løftefunktioner. En kædetalje er den ideelle løsning til jeres værksteder. En XA-letvægtskran og ATL Vertical Lifter i kombination flytter emnerne præcist med en specialdesignet gribeenhed, som vi udvikler specielt til jer. Vores bæltetaljer er designet til anvendelse i renrum, og vores manuelle talje er en økonomisk løsning til lejlighedsvise løftebehov.

De fleste af vores industrikraner kan tilpasses til brug i eksplosionsfarlige atmosfærer. Vi anvender en motor, der er specialdesignet til eksplosionsfarlige omgivelser, og de elektriske komponenter er indesluttet i en EX-kappe. Læs mere om vores kraner til farlige miljøer, f.eks. wiretaljer, , jib-kraner eller arbejdsstationskraner.

Vores unikke, intelligente funktioner gør kranerne meget lette at betjene. Avancerede funktioner som Sway Control, Micro Speed og Target Positioning sikrer, at lasten styres og placeres præcist.

Serviceaftaler til vores løfteløsninger

Vi er stadig til rådighed efter levering af kranen eller taljen. Vi til byder et langsigtet partnerskab, så jeres udstyr altid kører sikkert og stabilt. Konecranes har ekspertisen og et internationalt mandskab, så reparationer og udskiftninger kan udføres så hurtigt som muligt.

Forebyggende vedligeholdelse sikrer, at udstyret sjældent skal repareres. Vores unikke  TRUCONNECT® fjernovervågnings- og rapporteringsservice holder styr på, hvordan løftemaskineriet anvendes. På baggrund af den viden kan vores servicepersonale sørge for, at jeres kraner hurtigt er i drift igen og nedetiden minimeres.

Jeres tilfredshed er vigtigst

Konecranes har fremstillet kraner til alle tænkelige formål i næsten 80 år. Vi har et indgående kendskab til arbejde med forskellige typer last, kort arbejdscyklus og højt tempo, som er succeskriterierne i produktionsvirksomheder. I kraft af vores store erfaring har vi en unik viden, der skaber fordele i jeres produktion.

Vi kan levere en produkt- og servicepakke, som er skræddersyet til jer og opfylder jeres forventninger til fuld tilfredshed.

Kontakt Konecranes for at høre mere om markedets bedste udstyr og service til produktionsvirksomheder.